Chapati recept

Rég tettem fel receptet most próbálom pótólni!

Hozzávalók:

1 cup fehér liszt
Kb 1,5 dl langyos víz,de ezt lisztje válogatja
1 tk só

Elkészitése:

Kézzel vagy géppel készitheted én géppel. Beleszóróm a lisztet a sót és a langyos vízet beinditom a gépet és figyelem,hogy egy gömbbé gyúrja ,ha ragacsos akkor lisztet neki,ha száraz porhanyós akkor vizet.
Letakarom 15 percre. Közben felmelegitem a serpenyőt és teszek bele pár csepp olivát.
4 részre vágom a tésztát olivaolajos kézbe megforgatom utána lisztezem és kinyújtom nagyon vékonyra és megsűtöm mind a két oldalát.
Ha hólyagosodik ne ijedj meg nyomkod le szuper lesz!
Kiveszed ha szeretnéd pici vajjal kend meg isteni és friss.
Ne hagyd állni csak frissen jó és duplázhatod a adagokat.
Íme: 









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon