Epres sajttorta  sűtès nélkül


Hozzávalók:

600 g sajtkrém ( bármilyen jó)
600ml nővényi tejszín
4ek cukor nálam nyers nádcukor
0,5 kg darált keksz ( bármilyen jó)
10dkg olvasztott vaj
Eper 300 gramm
Olvasztott fehér és barna csoki.

Elkészités:

A darált kekszet az olvasztott vajjal összekeverem és zsírpapirral kibélelt torta formába teszem. Egy pohár aljával szépen belepréselem. Hűtőbe teszem 30 percre. Közben a sajtkrémet a cukorral összekeverem habverővel. Külön kemény habbá verem a tejszínt is.Összekeverem a tejszínt és a sajtkrémet és félre teszem.
Az epreket turmix gépbe teszem,de 3-4 epret meghagyok a diszitéshez. A pépé turmixolt epreket beleteszem a krémbe az se baj ha darabos.
A krémet a kekszes alapomra kenem és hűtőbe teszem.
Az epreket olvasztott fehér csokiba mártom zsírpapira teszem hűlni utána barna csokival csíkozom hagyom hűlni és a tortára teszem dekorációnak.
Én a maradék csokikat ráfolyattam a tortára.
Eper imádóknak kötelező!

Ime: 







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon