Áfonyás sajttorta sűtés nélkül
Hozzávalók:
- 500gramm darált keksz
- 5 dkg sótlan vaj
- 300 gramm sajtkrém
- 300 ml habtejszín
- 100 gramm porcukor
- áfonya lekvár
Elkészítése:
A vajat felolvasztom összekeverem a kekszel.Egy tortaformába vágok zsírpapirt és a masszát szépen belenyomkodom.Míg készítem a krémet beteszem a hütőbe.
A tejszínt kemény habbá verem, a sajtkrémet összekeverem a porcukorral utána óvatosan lassan belekeverem a felvert tejszínhabba.
A kekszes masszára kenek lekvárt rá a krém és a tetejére kenek még lekvárt és ha szeretnéd megszórhatod darált keksszel ,de nem fontos.
2-3 órára minimum,de jobb egy éjszakára betenni a hütőbe.
Jó étvágyat hozzá!





Megjegyzések
Megjegyzés küldése