Áfonyás sajttorta sűtés nélkül


Hozzávalók:

- 500gramm darált keksz
- 5 dkg sótlan vaj
- 300 gramm sajtkrém
- 300 ml habtejszín
- 100 gramm porcukor
- áfonya lekvár 


Elkészítése:

A vajat felolvasztom összekeverem a kekszel.Egy tortaformába vágok zsírpapirt és a masszát szépen belenyomkodom.Míg készítem a krémet beteszem a hütőbe.
A tejszínt kemény habbá verem, a sajtkrémet összekeverem a porcukorral utána óvatosan lassan belekeverem a felvert tejszínhabba.
A kekszes masszára kenek lekvárt rá a krém és a tetejére kenek még lekvárt és ha szeretnéd megszórhatod darált keksszel ,de nem fontos.
2-3 órára minimum,de jobb egy éjszakára betenni a hütőbe.

Jó étvágyat hozzá!







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon