Tonhalas uborkás sushi

A sushiról tudni kell egyáltalán nem szerettük sőt! Kint éltünk Svédországba 4 évig és ott lévő barátnőm imádta és mondta menjünk sushizni hát elmentünk és megszerettem a Párom pedig itt Angliába szerette meg.Régóta szerettük volna elkésziteni hát ez is megtörtént ez az első sushink azóta is csináljuk,ha van időnk.

Hozzávalók:

Sushi szett vagy
Sushi rizs
Sushi ecet
Alga
Tonhal konzerv
Uborka
Sushi feltekerő
Szójaszósz
Gyömbér
Wasabi

Elkészitése:

A sushi rizst megfőzzük a dobozán található idő alatt.
A sushi ecetet rátesszük összekeverjük és hagyjuk száradni.
A sushi tekerőt kihajtjuk rátesszük az algát és rá tesszük a rizst szépen eloszlatjuk.
A halat zöldségeket vagy amit szeretünk a rizs aljára tesszük és szépen elkezdjük feltekerni.
Mikor feltekertük felszeleteljük szépen és a szójaszósszal,gyömbérrel,wasabival tálaljuk.











Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon