Epertorta egészségesebben.

Hozzávalók:
1 piskóta tönkölylisztből plusz 2-3 ek kakaópor
1 csomag vanilia puding foszfát mentes.
4dl tej(mandula,rizstej amelyiket jobban szereted)
300 ml növényi tejszín
Plusz a tetejére is 300 ml tejszín
2-3 kocka étcsokoládé.
Mandula forgács

Elkészités:
A piskótát a lentebbi recept szerint megsütőm,félreteszem hűlni.
Megfőzöm a pudingot teszek hozzá 2 ek nádcukrot.
Hagyom hűlni,közven felverem a tejszínt szintén egy kis nádcukorral elég belőle egy kiskanálnyi.
Mikor kihűlt a puding összekeverem a felvert tejszínnel.
Három részre vágom a kakaós piskótát a krémet rákenem mindegyik emeletre.
Közben epret szeletelek minden szintre.
A tetejére felverek szinte egy tejszínt ami e szintén teszek nádcukrot 1kkanálnyit,rásímitom szépen eperrel diszítem.
3 epret felmelegített étcsokiba mártom és utána mandulaforgácsba forgatom.
Mandulával megszóróm vagy ízlés szerint diszitem.

Jó étvágyat!







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon