Feketeerdő torta

Hozzávalók:

Piskóta:

200gramm liszt
3ek kakaó
4 tojás
4ek viz
100gramm cukor

Krém:
0,5 dl tej 
1 csomag vanilia pudding
2ek cukor
puddingot elkészitjük
1 3dl tejszin
bogyós gyümölcsök


A piskótát megsütöm hagyom kihűlni addig elkészitem a krémet a puddingot megfőzzőm hagyom kihűlni,addig felverem a tejszint mikor kihűlt a pudding teszek bele bogyos gyümölcsöket és összeturmixolom,utána belkeverem a tejszint és a 2 részre felvágott tortába belekenem.
Reszelek rá csokit és összeállitom.
A tortát tejszinhabbal vonom be a tetejét diszitem csokireszelékkel és bogyos gyümölccsel.

Jó étvágyat!






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon