Krumplis tészta káposzta salátával
Hozzávalók:
2 személyre 1 fej vöröshagyma
2-3 szem krumpli
fodros kockatészta (18-20deka) most fussili:)
pirospaprika
só
bors
olaj
víz
Elkészítés:
A felaprított hagymát kevés olajon megpárolom. Pirospaprikát szórok bele, beleteszem a felkockázott krumplit. Kevés vizet öntök rá (inkább sokszor keveset, mint hogy ússzon benne), sózom, borsozom és puhára főzöm és összetöröm.
A kifőzött tésztát összekeverem a krumplival.
Káposzta saláta: káposzta negyed,hagyma fél,2db répa
3dl víz,2 ek ecet,2 ek cukor köménymag.
Összekeverjük a levet és a darált zöldségre öntjük.
Jó étvágyat!!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése