Krumplis tészta káposzta salátával

Hozzávalók:
2 személyre 

1 fej vöröshagyma 
2-3 szem krumpli 
fodros kockatészta (18-20deka) most fussili:)
pirospaprika 
só 
bors 
olaj 
víz

Elkészítés:
A felaprított hagymát kevés olajon megpárolom. Pirospaprikát szórok bele, beleteszem a felkockázott krumplit. Kevés vizet öntök rá (inkább sokszor keveset, mint hogy ússzon benne), sózom, borsozom és puhára főzöm és összetöröm.
A kifőzött tésztát összekeverem a krumplival.

Káposzta saláta: káposzta negyed,hagyma fél,2db répa
3dl víz,2 ek ecet,2 ek cukor köménymag.
Összekeverjük a levet és a darált zöldségre öntjük.
 Jó étvágyat!!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon