Meggyes vaniliás morzsás
40 dkg liszt
10 dkg hideg folyékony vaj
2 tojás
10 dkg cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 citrom héja
1 csomag puding
400ml tej
2 evőkanál cukor
Összedolgozzuk a lisztet a vajjal a tojással és a többi alapanyaggal.Tepsibe vagy tortaformába kinyomkodjuk ráöntjük a tésztára a kihűlt vaníliapudingot rátesszük a magozott meggyet és a tésztából hagyott kevés tésztát rámorzsoljuk utána megszórjuk fahéjas porcukorral és betesszük az előmelegített sütőbe 200 fok 30 perc.
10 dkg hideg folyékony vaj
2 tojás
10 dkg cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 citrom héja
1 csomag puding
400ml tej
2 evőkanál cukor
Összedolgozzuk a lisztet a vajjal a tojással és a többi alapanyaggal.Tepsibe vagy tortaformába kinyomkodjuk ráöntjük a tésztára a kihűlt vaníliapudingot rátesszük a magozott meggyet és a tésztából hagyott kevés tésztát rámorzsoljuk utána megszórjuk fahéjas porcukorral és betesszük az előmelegített sütőbe 200 fok 30 perc.



Megjegyzések
Megjegyzés küldése